Toronto Maple Leafs drabbas av ytterligare en defensiv skada

0 kommentarer

Toronto Maple Leafs försvar har fått ytterligare en stor träff efter att laget placerade Morgan Rielly som bär Toronto Maple Leafs Tröjor 2022 på långtidsskadad reserv på tisdag med en knäskada. Riellys skada är ett stort slag för en försvarskår som redan saknar avstängningsalternativ Jake Muzzin långvarig med en nackskada och topp-4 blå liner T.J. Brodie med en skadad snedställning.

Leafs suffer another defensive blow, place Morgan Rielly on LTIR with knee  injury | wellandtribune.ca

Rielly som bär den Smutsavvisande tröja skadades i en besvärlig kollision med New York-anfallaren Kyle Palmieri tidigt i den tredje perioden av Torontos 3-2 övertidsförlust mot Islanders hemma på måndag. Rielly har inga mål och 16 assist på 20 matcher den här säsongen och är i genomsnitt 23 minuters istid.

Leafs huvudtränare Sheldon Keefe sa efter tisdagens träning att hans försvarare nr 1 inte behöver opereras, och tillade att det inte finns någon fast tidslinje för Riellys återkomst utöver de minst 24 dagar och 10 matcher som krävs för att gå på LTIR.