Steven Stamkos gör mål på övertid hjälper Chargers att slå Sabres

0 kommentarer

Steven Stamkos som bär Tampa Bay Lightning Tröjor gjorde sitt andra mål i matchen 2:44 på övertid för att ge Tampa Bay Lightning en 6-5-seger över Buffalo Sabres. Brayden Point hade också två mål, Brandon Hagel hade ett mål och en assist, och Corey Perry gjorde också mål för Lightning, som samlade sig från två mål under den tredje perioden för att tvinga fram förlängning.

Nikita Kucherov och Mikhail Sergachev hade tre assist vardera, och Stamkos lade till en för en trepoängskväll. Tage Thompson hade ett mål och en assist, och Tyson Jost, Jeff Skinner, Jack Quinn och Dylan Cozens gjorde också mål för Buffalo. Ukko-Pekka Luukkonen gjorde 19 räddningar.

Med ställningen oavgjort till 3-3 för att inleda den tredje perioden, verkade Sabres ta kontroll i den tredje med två mål för en 5-3-ledning med lite mer än 5 1/2 minut kvar. Cozens satte Buffalo ledningen vid 9 :37, slet ett skott från den högra cirkeln under ribban och slog Elliott på handsksidan. Skinner gjorde 5-3 med 5:41 kvar, och avslutade från en snäv vinkel efter att en uddamansrusning först stoppades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday

from 10th , Jan to 26th , Jan

Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.

We will arrange shipping once the factory come back for work.

During the factory holiday, the customer service will work as usual.