Pittsburgh Penguins besegrade Arizona Coyotes för att avsluta sex förlustrad

0 kommentarer

Jake Guentzel som bär Pittsburgh Penguins Tröjor gjorde två mål i den andra perioden och Pittsburgh Penguins avslutade en sexmatcher med en 4-1 vinst mot Arizona Coyotes. Jason Zucker gjorde mål, Sidney Crosby hade två assist och Casey DeSmith gjorde 23 räddningar för Penguins (20-13-6), som hade förlorat sju av åtta (1-5-2) efter att ha vunnit sju raka.

Barrett Hayton gjorde mål för Coyotes (13-21-5), som förlorade sin femte rad i rad (0-5-0) efter tre raka vinster. Hayton, flyttade upp till Arizonas topplinje, gav Coyotes en ledning med 1-0 vid 5:18 av den första perioden efter att ha ställt upp oförsvarad vid vänster stolpe och omdirigerat Clayton Kellers passning. Guentzel utjämnade 1-1 vid 5:56 av den andra perioden när Jan Ruutas skott studsade under den vänstra cirkeln till Crosby, som matade Guentzel längs mållinjen. Målet var Guentzels första sedan 15 december och avslutade en åtta match lång torka.

Penguins hade en chans att utöka ledningen men kunde inte göra mål under ett fyra minuters powerplay som ett resultat av en dubbel mindre hög sticking-straff på Hayton vid 12:37. Pittsburgh kunde inte heller göra mål under ett 5-mot-3 powerplay som varade 33 sekunder sent i den andra. Jason Zucker som bär den nhl tröjor barn gjorde 3-1 klockan 10:58 i tredje perioden, med en återgivningspassning från Evgeni Malkin och gjorde mål på ett backhandskott efter att ha skurit genom vecket. Jeff Carter gjorde ett mål med tomt nät 18:55 för 4-1-finalen.