Pavel Zacha skriver på ett 4-årigt avtal med Boston Bruins

0 kommentarer

Minuter efter att ha besegrat Toronto Maple Leafs på lördagskvällen tillkännagav Bruins en stor nyhet, och gick med på villkor med forwarden Pavel Zacha om en fyraårig kontraktsförlängning värd ett genomsnittligt årligt värde på 4,75 miljoner dollar. Den 25-årige centern kunde ha blivit en oinskränkt fri agent efter säsongen då han kan bära Boston Bruins Tröjor 2023. Han har 25 poäng (fem mål, 20 assist) på 42 matcher den här säsongen, hans första med Bruins efter att ha förvärvats i en byte med New Jersey Devils för forwarden Erik Haula den 13 juli.

Medan Zachas målsumma verkar något underväldigande, skjuter det tidigare sjätte totalvalet 2015 bara 7,9 procent på säsongen, långt ifrån hans 10,7 procent i karriärgenomsnittet, vilket tyder på att mer produktion kan bli i hans framtid. Det är också frågan om den årliga prislappen på 4,75 miljoner dollar, som kan tyckas lite brant, men Zacha har visat förmågan att driva besittning i Bruins system och har sedan dess etablerat sig som en mellansexan av hög kvalitet.

Zacha som bär den nhl tröjor barn har helt klart upplevt en hel vändning under det senaste kalenderåret. Efter sju underväldigande år med New Jersey Devils för att inleda sin karriär, har Zacha sedan dess hittat ett hem i Boston efter en handel under lågsäsong, placerat sig perfekt på vingen i Bruins topp sex hittills och gjort fem mål och 20 assist för 25 poäng på 42 matcher den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday

from 10th , Jan to 26th , Jan

Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.

We will arrange shipping once the factory come back for work.

During the factory holiday, the customer service will work as usual.