Carrington skriver på ett tvåårigt avtal med Calgary Flames

0 kommentarer

Oliver Callington skrev på ett tvåårigt kontrakt på 5 miljoner dollar med Calgary Flames på tisdagen. En förhandling om löneskiljedom som var planerad till den 10 augusti undveks.

Callington valdes av Calgary i den andra omgången (60:e totalt) av 2015 års NHL-draft, och Callington hade 47 poäng (14 mål, 33 assist) på 168 matcher under den vanliga säsongen och 12 slutspelsmatcher 3 poäng.

Förra säsongen noterade Callington NHL-karriärhöjder i mål (9), assist (22) och poäng (31) på 73 matcher i grundserien med Flames. Han hade 3 poäng (1 mål, 2 assist) på 12 slutspelsmatcher i Stanley Cup.

Forwarden Matthew Tkachuk planerade en lagvalsutfrågning, men byttes till Florida Panthers den 22 juli mot forwarden Jonathan Huberdeau, försvararen MacKenzie Weegar, forwarden Cole Schwindt och det villkorade förstavalet i 2025 års NHL-draft. Runda val. Pantern fick också ett fjärdeval i draften 2025.

Calgary (50-21-11) slutade etta i Pacific Division förra säsongen och förlorade mot Edmonton Oilers i den andra omgången av slutspelet.

Jag hoppas Oliver Kellington utvecklas bättre och bättre i Calgary Flames, och att hans färdigheter blir bättre och bättre. Vill du ha den röda Calgary Flames-tröjan? Vår hemsida säljer Billiga Ishockey Tröjor från olika lag. Om du har det du vill ha, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *