David Quinn ersätter tidigare Sharks-tränaren Bob Boughner

0 kommentarer

För närvarande redo att skaffa en Sharks-uppställning helt och hållet på kanten av en rekonstruktion, Quinn i den nhl tröjor kommer säkerligen att få sitt jobb som passar honom när han försöker maximera sin andra möjlighet bakom en NHL-bänk. De antaganden som gränsar till klubben kommer sannolikt att erbjuda honom viss flexibilitet, eftersom några av dem förväntar sig att Sharks kommer att vara överkomligt under de följande perioderna. När det ändras bör Quinn bekräfta att han är kvalificerad för att leda en grupp rakt in i slutspelet såväl som tidigare.

Sharks har faktiskt rapporterat att tidigare New York City Rangers bänkade David Quinn till i All Star San Jose Sharks Tröjor Logan Couture Vit 1för att vara klubbens helt nya huvudtränare, och ta kontroll över för Bob Boughner efter att han blev lättad från sitt ansvar i juni.

Eftersom hans skjutning i november 2021 var Quinns enda satsning tillbaka rätt in i träningsrankingen när han ledde Group United States vid Olympiska vintermånaderna i Peking 2021 efter att NHL drog tillbaka sitt engagemang som ett resultat av covid-19, och släppte i kvartsfinalen till Slovakien.

Delvis av 3 perioder med Rangers, genererade Quinn ett 96-87-25 dokument under 208 kompletta videospel, missade slutspelet på 2 perioder och förlorade även i certifieringsrundan av 2020 NHL Postseason Bubble.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *