2021-22 NHL-säsongens Stanley Cup-förutsägelser

0 kommentarer

Av de 16 NHL.com-personal som gjorde förutsägelser för NHL-säsongen 2021-22 trodde 9 att Avalanche-laget vann det första mästerskapet sedan säsongen 2000-01, och 8 av dem sa centern Nathan McGinn Bonden kommer att tilldelas Conn Smythe trofé. Stanley Cup -slutspelet är den mest värdefulla spelaren. En annan Colorado Cons Myth -utkastväljare gick till forward Gabriel Landskog. Billiga Ishockey Tröjor

Vegas Golden Cavaliers, som besegrade Avalanche i andra omgången i slutspelet förra säsongen, valdes av tre anställda för att vinna cupen, medan New York Islanders besegrades av Tampa Bay Chargers i semifinalen i två säsonger i rad. , Utvalda av två anställda. New York Islanders Tröjor

Chargers, som försökte vinna cupen för tredje säsongen i rad, och Toronto Maple Leafs, som inte hade vunnit cupen sedan 1967, valdes båda av en personal för att vinna cupen.

Det kommer att finnas 32 lag som deltar i NHL-säsongen 2021-22 och Seattle Sea Monsters kommer att delta i sin första säsong. NHL justerades om förra säsongen på grund av resekomplikationer orsakade av coronaviruspandemin och kommer att återvända till det tidigare fyrdivisionen, tvåkonferensformatet-Metropolis of the Eastern Conference, Atlantic League, Central and Pacific Leagues of the Västra konferensen. Kraken kommer att spela i Stillahavsområdet, och Arizona Coyotes kommer att flytta från Stilla havet till den centrala regionen.

De tre bästa lagen i varje division och de två vilda korten i varje division kommer att vara kvalificerade för slutspelet.

Som säsongen börjar på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *