Pittsburgh Penguins avslutar New York Rangers sju matcher långa segerserie med 3-2

0 kommentarer

Sidney Crosby som bä Pittsburgh Penguins Tröjor hade ett mål och en assist som hjälpte Pittsburgh Penguins att stoppa New York Rangers vinstsvit vid sjuan med en 3-2-vinst. Det var en revansch från den första omgången av slutspelet 2022, när Rangers avancerade med en övertidsvinst i Game 7.

Evgeni Malkin och Bryan Rust gjorde också mål för Penguins, som har vunnit åtta av nio. Pittsburgh-målvakten Tristan Jarry gjorde 26 räddningar och har vunnit sju raka starter. Chris Kreider hade två mål och Vincent Trochek lade till två assist för Rangers.

Malkin som bär den Billiga Ishockey Tröjor gjorde ett betydande mål vid 14:24 i den andra, och bara delvis för att det gav en 1-1 oavgjort. Från toppen av den vänstra cirkeln på ett powerplay släppte han ett skott som gick mellan skridskorna på Rakell, som skärmade framför. Det gav Penguins minst ett power-play-mål på nio raka matcher. Målet gav också Malkin en poängserie på nio matcher (tre mål, 13 poäng) och satte honom på 1 179 poäng i karriären, vilket gav honom en av hans idoler. , Sergei Federov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *