Josh Norris missar minst två veckor med axelskada

0 kommentarer

Josh Norris missar minst två veckor med axelskada

Den iklädda Ottawa Senators Tröjor Josh Norris kommer att vara borta i minst två veckor på grund av en vänsteraxelskada. Teamet väntar fortfarande på MRT-resultat för att avgöra hur länge Norris kommer att vara borta.

Efter att ha tagit en faceoff lämnade 23-åringen Ottawas match på lördagen mot Arizona Coyotes och åkte omedelbart iväg till omklädningsrummet. Norris gjorde mål tidigare i matchen i en slutlig seger med 6-2. Norris har ett mål och en assist för Ottawa genom fem matcher den här säsongen.

Varje missad tid är ett svårt piller att svälja för senatorerna. Norris som bär den Billiga Ishockey Tröjor missade 15 matcher förra året med en skada i samma axel, men lyckades ändå göra 35 mål och 55 poäng. Norris var också skyldig att reparera samma axel efter IIHF World Junior Championship 2019. Det tvingade honom att missa sex månader med att återhämta skadan, vilket kostade honom dyrbar utvecklingstid.

Ovanstående är rapporten om ”Josh Norris missar minst två veckor med axelskada” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *