En tillbakablick på Kanes säsong 2022

0 kommentarer

En tillbakablick på Kanes säsong 2022

I början av kalenderåret 2022 sattes Kane på ovillkorliga undantag och hans kontrakt var på väg att sägas upp för brott mot Covid-protokollet. I slutet av januari var han medlem i Oilers på ett avtal för resten av säsongen.

Kanes talang är obestridlig: han är en riktig topp sex vänstervinge, något som Oilers definitivt behövde vid den tiden.

Han gjorde sex gånger 20 mål innan han bar Fin Edmonton Oilers tröja, han nådde 30 under 2018-19 medan han fortfarande var medlem i San Jose. Kane har en blandning av fysik att gå ihop med att vara en målskytt, två saker som alltid är i stil.

Sedan han gick med i Oilers halvvägs genom 2021-22 har Kane i den billiga tröjan gjort det bra. På 43 matcher gjorde han 22 mål, vilket ser ganska nära 40 ut under loppet av en hel säsong.Blå hockeytröja för barn

Oilers och Kane kom överens om ett fyraårigt avtal värderat till drygt 5 miljoner per säsong, ett rimligt kontrakt om Kanes produktion skulle ligga kvar på den nivå den gjorde under en halv säsong.

Ovanstående är rapporten om ”En tillbakablick på Kanes säsong 2022” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *