Calgary Flames har bytt Sean Monahan till Montreal Canadiens

0 kommentarer

Calgary Flames har bytt Sean Monahan till Montreal Canadiens

I ett motsvarande drag för att rensa det nödvändiga utrymmet för att värva Nazem Kadri, skilde Flames vägarna från den mångårige ledaren Sean Monahan, och bytte forwarden till Montreal Canadiens i utbyte mot framtida överväganden.

Monahan i den ishockeytröjor som inte lätt blir smutsiga har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt på $6,375 miljoner, med $6 miljoner i faktisk lön skyldig honom som Canadiens nu är på jakt efter.

Det behöver inte sägas att det har varit en tuff sträcka för Monahan under de senaste åren.

Monahan i Ny Calgary Flames Tröjor, har genomgått operation antingen under eller efter varje säsong utom en sedan 2016-17, och hans enda friska lågsäsong kommer 2019-20.

Sommaren 2017 valde Monahan att gå under kniven för en handledsoperation som höll honom borta från världsmästerskapet senare under lågsäsongen.

Hans säsong 2017-18 avslutades i förtid så att han kunde genomgå ingrepp för att fixa en mängd sjukdomar som två diskbråck, en skadad ljumske och samma handled som opererades året innan.

Under 2018-19, enligt uppgift spelade Monahan igenom en sprucken tumme, vilket sedan krävde operation för att fixas efter att Flames kastades ut i den första omgången av slutspelet av Colorado Avalanche.

Snabbspola framåt till 2021 och Monahan stängdes återigen av under mitten av säsongen för att operera sin vänstra höft, medan hans kampanj 2021-22 avslutades tidigt på grund av hans högra höft också.Slitstark klubbtröja

Ovanstående är rapporten om ”Calgary Flames har bytt Sean Monahan till Montreal Canadiens” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *