Blackhawks signerar med Kevin Korchinski

0 kommentarer

Han Chicago Blackhawks gjorde stora steg för att förvärva det sjunde totalvalet i årets draft och använde det på den superbegåvade WHL-försvararen Kevin Korchinski.

I onsdags lade de officiellt till honom i organisationen och skrev på den unge Korchinski till ett treårigt ingångskontrakt. Då kan han bära Ny Chicago Blackhawks tröja.

Korchinski i den billiga tröjan spelade bara 24 WHL-matcher före säsongen 2021-22, vilket betyder att hans erfarenhetsnivå fortfarande är relativt låg för många av hans jämnåriga.

En födelsedag i juni fyllde han bara 18 år några veckor innan draften och kommer troligen att ta ett tag innan han regelbundet bemannar Blackhawks blueline.

Efter att ha missat cutten i nuvarande World Juniors är han en stark kandidat för turneringen i december och förväntas tillbringa säsongen med Seattle Thunderbirds igen. Hans ingångsavtal kommer att glida, förutsatt att han inte spelar 10 matcher i NHL nästa säsong.

Ovanstående är rapporten om ”Blackhawks signerar med Kevin Korchinski” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.Röd Barn Washington Capitals Tröjor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *