Backlund borde belönas av Flames

0 kommentarer

Förlustsviten har nu nått fem och Flames har verkligen ingen annan än sig själva att skylla på, trots två osäkert no call ikväll. Flames byggde en 3-1-ledning bara för att se den försvinna i den tredje perioden och förlora i OT igen tack vare en dum straff de tog.

Den längst innevarande Flame bänkades i den tredje perioden av Calgarys 4-3 OT-förlust mot Devils och det verkar som att meddelandet mottogs. Backlund som bär Calgary Flames Tröjor 2022 var den överlägset bästa Flames-spelaren ikväll, och tände lampan två gånger och gav Flames vad som borde ha varit en oöverstiglig ledning.

Av hans två mål var det första det finaste. Backlund, bär den nhl tröjor barn, tog ett fantastiskt foder från Jonathan Huberdeau och satte pucken hem för att öppna poängen och ge Flames en 1-0-ledning.

Ovanstående är rapporten om “Backlund borde belönas av Flames” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.